עוגיות מערבולת תאריך היא צמחוני קינוח. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 289 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם תמצית לימון, סוכר, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות מערבולת תפוחים, עוגיות מערבולת תמרים אגוז, ו יוגורט יווני עם מערבולת דבש / תאנה / תמרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר שלבו מרכיבי מילוי. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת הופכת נוקשה, בערך 15-20 דקות. תירגע.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
לבצק, חמאת שמנת וסוכרים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
הוסף תמצית.
מרכיבים שתצטרך
חלץ
5
שלב קמח, מלח וסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
6
על משטח מקומח קלות מרדדים מחצית מהבצק ל -12 אינץ'. איקס 9-אין. מלבן, בערך 1/4 אינץ'. עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
7
מורחים עם מחצית המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
8
להתגלגל, מתחיל עם סוף ארוך. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק והמילוי. עוטפים בניילון; מצננים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
9
חותכים לחמניות ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
10
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
אופים בחום של 375 מעלות במשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב על מתלים תיל.