עוגיות נוטלה של לואיז
עוגיות הנוטלה של לואיז הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 192 גרם של שומן, וסך הכל 3555 קלוריות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. למתכון הזה מ "קוקי מדנס" יש 19 מעריצים. גשו לסופר וקנו וניל, ביצה, נוטלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. נסו כל הזמן "עוגיות שוקולד צ' יפס-פוסט אורח על ידי לואיז של PaleoMagazine.com, עוגיות פירואט חקייניות (עוגיות סיגר מלאות נוטלה), ו עוגות קטנות של לואיז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375ºF. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח יחד ולהגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל חשמלי יד, להכות את החמאה ואת שניהם סוכרים עד שמנת. להפחית את המהירות בינוני נמוך, ולאחר מכן להוסיף את נוטלה לנצח עד חלקה.
מוסיפים את הביצה ומכים עד שהיא מעורבבת, ואז מוסיפים את הוניל. להפחית את המהירות לנמוך. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, פועם רק עד הבצק מגיע יחד. מערבבים בשוקולד, ואם תרצה, את האגוזים.באמצעות כף, לגרוף ערימות של בצק ולשים אותם על תבנית אפייה, המרווח על 3 סנטימטרים זה מזה.
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך 10 דקות או עד עוגיות להיראות להגדיר.
מעבירים את הסדינים למתלה תיל כדי להתקרר לפחות 10 דקות. אני דווקא אוהב אותם הכי מקורר, אבל אולי זה בגלל שזה 104 מעלות והכל נראה טוב יותר מקורר.