עוגיות סוכר השישי הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ביצים, מלח, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כפית בלתי ניתן לשיפור של 9%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריכות), עוגיות סוכר לעיסות ללא סוכר חמוציות עם פיסטוקים, ו יום עוגיות סוכר שמח-עוגיות סוכר אמיש.
הוראות
1
מקציפים חמאה או מרגרינה עם סוכרים לבנים וחומים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
2
מוסיפים את שתי הביצים ואת הווניל (לא חייבים וניל, אפשר להסתדר בלעדיו).
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
3
מוסיפים מרכיבים יבשים (קמח, אבקת אפייה, מלח) ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
4
מכסים ומכניסים למקרר לשעה.
5
לאחר שעה מגלגלים על משטח שטוח ומקומח וחותכים בעזרת חותכי עוגיות (נסו צורות וגדלים רבים ושונים!)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
גלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
6
אופים בחום בינוני (180 מעלות צלזיוס, 375 מעלות פרנהייט) במשך כ -10 דקות (עד שאתה אוהב את צבעם). בהצלחה!
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות סוכר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר לה פטה קרמנט דה לימו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר