עוגיות פצפוצים
צריך קינוח צמחוני ללא חלב ולקטו אובו? עוגיות פצפוצים יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 9 מנות עם 149 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. 106 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגיות פצפוצי מוקה, עוגיות פצפוצים מיושנות, ו עוגיות פצפוצי קינמון.
הוראות
בקערה שלבו את הסוכר, הביצה, השמן, השוקולד והווניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. צ ' יל בצק לפחות 2 שעות.
בידיים מסוכרות מעצבים בצק ל -1 אינץ'. ביצים.
מגלגלים בסוכר של קונדיטורים.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 350 למשך 10-12 דקות או עד להתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את סיפריאני פרוסקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.