עוגיות פקאן בורבון שוקולד
מתכון שוקולד בורבון פקאן עוגות יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 747 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, אגוזי פקאן, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו עוגת פקאן בורבון שוקולד קאפקייקס עם ציפוי פקאן חמאה, עוגות שוקולד עם בורבון ופקאן, ו עוגיות פקאן בורבון שוקולד ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית קאפקייקס בגודל רגיל עם 12 ספינות קאפקייקס.
שלב בקערה גדולה את הקמח, הסוכר המגורר, הקקאו, הסודה לשתיה, אבקת האפייה, החלב, הקפה, השמן הצמחי, הווניל והביצה. מקציפים עד חלקה.
אופים עד שבחר עץ המוחדר במרכז יוצא נקי, 18 עד 20 דקות. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
להרכבה: תקע חור לכל קאפקייק עם ידית כף עץ. ממלאים את הקאפקייקס בכ -1 כפית גנאש בורבון שוקולד. כפור בנדיבות את החלק העליון של כל קאפקייק עם ציפוי קרם חמאה שוקולד.
מניחים 2 חתיכות עוגיית פרלין פקאן בחלק העליון של כל קאפקייק.
מקציפים את החמאה בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה עד שהיא בהירה ואוורירית.
מוסיפים את אבקת הסוכר 1 כוס בכל פעם עד להטמעה.
מוסיפים את החלב והווניל ומקציפים עד שהם בהירים ותפוחים.
הכניסו את הציפוי לשקית מאפה וחתכו 1/2 אינץ ' מהקצה.
מניחים את השוקולד צ ' יפס למחצה בקערת זכוכית חסינת חום.
מוסיפים את הקצפת הכבדה, מכניסים למיקרוגל וממיסים במרווחים של 30 שניות עד להמסה מלאה. בעזרת מקצף יד, מקציפים את השוקולד המומס והשמנת עד לקבלת חלקה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מניחים את השמנת הכבדה, הסוכר המגורר והחמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקמח והפקאן.
מורחים את בלילת העוגיות על דף עוגיות מרופד קלף ואופים עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין. כאשר מקורר לחלוטין, לשבור לחתיכות.