עוגיות פקאן כתומות
עוגיות פקאן כתום דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 36. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. אם יש לך שוקולד צ' יפס חצי מתוק, סוכר ממתקים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: עוגיות כתומות-פקאן, עוגיות פקאן כתומות מחיטה מלאה, ו עוגיות פקאן בטעם דובדבן כתום.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מערבבים יחד את הקמח ואת הפקאן; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה ואת סוכר ממתקים עד אור ורך. הכה ב 1 כף של גרידת תפוזים, וניל ומיץ תפוזים. מערבבים בקמח ואגוזים עד מעורבב היטב.
מגלגלים את הבצק לתוך כדורי 1 אינץ', ומניחים אותם 1 אינץ ' בנפרד על סדינים עוגיות ungreased.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד הקצוות רק מתחילים חום. מגניב במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
מניחים את שבבי השוקולד בכוס קטנה או קערת קרמיקה, ומניחים במיקרוגל.
חום במשך 1 דקה, ואז מערבבים. המשך חימום ערבוב במרווחים של 20 שניות עד חלקה.
טובלים את העוגיות לתוך השוקולד המומס ומפזרים את הגחמה הכתומה הנותרת מעל לפני ערכות השוקולד לקישוט. מגניב בטמפרטורת החדר או במקרר עד שנקבע, ואז לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.