עוגיות אגוז פריך סוכר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך ביצים, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגיות סוכר פריכות, טוגני סוכר אגוזים, ו חטיפי שוקולד אורז פריך כפול Nutty.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מצעים לעוגיות. מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתייה, קרם טרטר, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
עוגיות
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד חלקה. מקציפים ביצים, שמן צמחי ווניל. מערבבים בהדרגה בתערובת קמח עד חלקה. מערבבים אגוזים. זרוק את הבצק על ידי כפית מעוגלתעל גבי יריעות העוגיות מוכנות. לשטח עוגיות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
עוגיות
וניל
חמאה
קרם
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 12 דקות, או עד הקצוות מתחילים חום. מגניב על גיליונות אפייה במשך דקה לפני העברה מתלים חוט להתקרר לחלוטין.