קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות צימוקים קרים

עוגיות צימוקים קרים
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ביסקוויטים של צימוקים קרים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 35 דקות. אם יש לכם מלח, חמאה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 19%, וזה לא כל כך יוצא דופן. פאי עוגיות צימוקים שיבולת שועל קר, עוגיות קינמון קר, ו ביסקוויטים קרים פשוטים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים צימוקים. בקערה קטנה שלבו חלב וסירופ; מערבבים לתערובת פירורים רק עד שהיא לחה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
סירופסירופ
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש 8-10 פעמים. טפיחה או רול החוצה כדי 1/2-ב. עובי; לחתוך עם 2-1/2-ב מקומח. חותך ביסקוויט.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
גלולגלול
5
מקום 1 פנימה. מלבד על תבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בינתיים, שלבו את הסוכר, התמצית ומספיק החלב של הקונדיטורים בכדי להשיג עקביות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלץחלץ
חלבחלב
8
מזלפים מעל ביסקוויטים חמים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
9
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "