עוגיות שוקולד-שקדים קוקוס עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 11 מנות. עם 710 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, שקדים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות קוקוס שקדים ושוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד צ'יפס שקדים Joy, ו עוגיות שוקולד צ'יפס שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שקדים בשכבה אחת במחבת יבשה; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד קלוי וריחני, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים שקדים לקערה כדי להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ שקדים בערך.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה, להכות חמאה עם שני הסוכרים עד אור ורך, על 3 דקות. לגרד את הצדדים של קערה ומכות. להכות ביצים ותמציות. מערבבים בתערובת קמח במהירות נמוכה עד בשילוב. מערבבים בשקדים, כל שוקולד צ ' יפס וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
זילוף בצורת לב
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בצק כפית על ידי כפות מעוגלות, 2 אינץ ' זה מזה, על גבי גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים עד הקצוות הם חומים, 12 עד 15 דקות, החלפת גיליונות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו עוגיות להתקרר על גיליונות על מדפים חוט במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגיות למדפים להתקרר לחלוטין. חזור עם הבצק שנותר.