עוגיות קינמון
אם יש לך סוכר חום, חמאה, ציפוי קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: שוקולד לבן עם שבבי קינמון וצ'יפס, קינמון-חטיפי תפוחים עם קצפת קינמון, ו עוגיות קינמון.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז או ספריי 13x9 אינץ ' פאן.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, 1/3 כוס חמאה, חלב וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד מעורבב.
אופים 8 דקות. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, 1/3 כוס חמאה, פקאן וקינמון. תערובת סוכר להתפורר על קרום אפוי חלקית כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
טפטוף קרמל ציפוי על תערובת סוכר בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
אופים 23 עד 26 דקות יותר (25 עד 28 דקות למחבת כהה או לא מקל) או עד חום זהוב מעט נפוח ברחבי. שחרר קצוות עם סכין. מגניב 30 דקות.
מגישים חם או קר. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. החנות מכוסה.