קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות קינמון

עוגיות קינמון
אם יש לך סוכר חום, חמאה, ציפוי קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: שוקולד לבן עם שבבי קינמון וצ'יפס, קינמון-חטיפי תפוחים עם קצפת קינמון, ו עוגיות קינמון.

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז או ספריי 13x9 אינץ ' פאן.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, 1/3 כוס חמאה, חלב וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
חמאהחמאה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מורחים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים 8 דקות. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, 1/3 כוס חמאה, פקאן וקינמון. תערובת סוכר להתפורר על קרום אפוי חלקית כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
5
טפטוף קרמל ציפוי על תערובת סוכר בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
סוכרסוכר
6
אופים 23 עד 26 דקות יותר (25 עד 28 דקות למחבת כהה או לא מקל) או עד חום זהוב מעט נפוח ברחבי. שחרר קצוות עם סכין. מגניב 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
7
מגישים חם או קר. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. החנות מכוסה.