עוגיות קירור לימון
אם יש לך בערך 30 דקות כדי לבלות במטבח, עוגיות לימון קריר יכול להיות מדהים לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל קינוח שמגיש 21. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 114 קלוריות. 70 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש תרכיז לימונדה, קמח, קליפת לימון וקישוט סוכר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 14%, וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגיות קירור לימון, מצנן נענע לימון, ו מצנן פירות יער לימון.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, השמן והסוכר. מקציפים פנימה את הביצה, חלבון הביצה, תרכיז הלימונדה וקליפת הלימון.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים.
בעזרת מכבש עוגיות המצויד בדיסק לבחירתכם, לחץ על בצק 2 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 כ 8-10 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות. מצננים על מתלי תיל.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "