קושיקשה
מוכן ב31 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שוקולד ואספרסו כפולות

עוגיות שוקולד ואספרסו כפולות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיות השוקולד והאספרסו כפול. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.09 $ למנה. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. 117 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש סוכר, פולי אספרסו מכוסים בשוקולד, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ושוקולד חצי מתוק. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 31 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36%. הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגיות אספרסו דאבל שוקולד, עוגיות אספרסו דאבל שוקולד ועוגיות דאבל שוקולד ואספרסו.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-300 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מחצלות סיליקון. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
3
בקערה קטנה מערבבים את השוקולד והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: בית אגרה נסטלה)1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: בית אגרה נסטלה)
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: בית אגרה נסטלה)שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: בית אגרה נסטלה)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)6 אונקיות שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)
4
מניחים את הקערה על מחבת עם מים בקושי רותחים ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בקערת מעבד מזון קוצצים דק את פולי האספרסו המכוסים בשוקולד. בקערה בינונית, טורפים יחד את פולי האספרסו הקצוצים, הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסו מצופים שוקולדפולי אספרסו מצופים שוקולד
פולי אספרסופולי אספרסו
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה בינונית נוספת, טורפים יחד את הסוכר, הביצים, המים ותמצית הווניל. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך וחלק. מקפלים פנימה את השוקולד המומס. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס. בעזרת כף עוגיה או גלידה, גורפים 1/4 כוסות מהבלילה ברמה על ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
אופים עד שתפוח מעט והחלק העליון מתחיל להיסדק, 18 עד 20 דקות. מניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין על ניירות האפייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.