עוגיות שוקולד ואספרסו כפולות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיות השוקולד והאספרסו כפול. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.09 $ למנה. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. 117 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש סוכר, פולי אספרסו מכוסים בשוקולד, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ושוקולד חצי מתוק. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 31 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36%. הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגיות אספרסו דאבל שוקולד, עוגיות אספרסו דאבל שוקולד ועוגיות דאבל שוקולד ואספרסו.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-300 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מחצלות סיליקון. לְהַפְרִישׁ.
בקערה קטנה מערבבים את השוקולד והחמאה.
מניחים את הקערה על מחבת עם מים בקושי רותחים ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
בקערת מעבד מזון קוצצים דק את פולי האספרסו המכוסים בשוקולד. בקערה בינונית, טורפים יחד את פולי האספרסו הקצוצים, הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.
בקערה בינונית נוספת, טורפים יחד את הסוכר, הביצים, המים ותמצית הווניל. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך וחלק. מקפלים פנימה את השוקולד המומס. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס. בעזרת כף עוגיה או גלידה, גורפים 1/4 כוסות מהבלילה ברמה על ניירות האפייה המוכנים.
אופים עד שתפוח מעט והחלק העליון מתחיל להיסדק, 18 עד 20 דקות. מניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין על ניירות האפייה ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.