עוגיות שוקולד כפולות יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי שוקולד למחצה, תמצית vanillan, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שוקולד כפולות, בראוניז עם שוקולד כפול, ו עוגיות שוקולד כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ריבועי שוקולד מיקרוגל בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל בינוני (50% כוח) עבור מרווחים של 30 שניות עד מומס (כ 1/2 דקות זמן כולל). מערבבים שוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
5
מוסיף קמח ומלח, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים וניל, 1/2 פקאן כוס, ו 1/2 כוס שוקולד פירורים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מורחים את הבלילה למחבת אפייה משומנת ומשוריינת 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פקאן ו 1/4 כוס שוקולד פירורים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
8
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סט. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הערה: להקפיא בראוניז במיכל אטום עד 1 חודש.
10
בראוניס שוקולד כפול עם ציפוי קרמל: להכין בראוניז שוקולד כפול לפי ההוראות. ממיסים 3/4 כוס חמאה בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים 2 כוסות סוכר, 1/2 כוס חלב, 12 מרשמלו גדול, 1 כף סירופ תירס קל, ו 1/2 כפית סודה לשתיה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 20 עד 25 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 234 (שלב כדור רך).
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קל
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר מהחום, ויוצקים תערובת מיד לתוך קערת ערבוב גדולה. מקציפים תערובת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לאבד את הברק שלה.