עוגיות שוקולד משולשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד משולשות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך שוקולד חלב, קמח מאפה, אגוזי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עם בוטנים, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, ו עוגיות שוקולד משולשות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, מחית יחד את החמאה והסוכרים עם מזלג עד בשילוב טוב.
מוסיפים את השמן והביצה ומכים עד שמנת.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמחים, אבקת קקאו, ומלח.
מוסיפים את החומרים היבשים למרכיבים הרטובים ומערבבים היטב. מערבבים בשוקולד מריר, שוקולד חלב, ופקאנים ומערבבים היטב. באמצעות כף, לגרוף את הבלילה על גבי גיליון עוגיות ungreased.
העברת עוגיות למתלה קירור כדי להתקרר.