המתכון מנטה עוגיות שוקולד צ'יפס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצפת, כוסות אפיית נייר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הזוכה מנטה שוקולד צ'יפס ו טרי מנטה חמאה קאפקייקס, עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה, ו עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב קקאו ו 2 כוסות מים רותחים בקערה חסינת חום גדולה, ערבוב עד מעורבב וחלק; מגניב לחלוטין. מקציפים חמאה עם מיקסר עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
4
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; להוסיף תערובת חמאה לסירוגין עם תערובת קקאו, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים תמצית שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שוקולד
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
5
מניחים כוסות אפייה נייר 2 (12 כוס) מחבתות מאפין, מעיל עם ספריי בישול; הבלילה כפית לתוך כוסות, מילוי שני שליש מלא.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
6
אופים במשך 12 עד 15 דקות. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי להכין גנאש, קרם לבשל בסיר nonaluminum כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, רק עד שהוא מתחיל קיטור (לא להרתיח); להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מניחים שוקולד בקערת זכוכית. מוסיפים לאט שמנת חמה לשוקולד, מכים עם מקצף עד ששוקולד נמס והתערובת מעורבבת היטב. התערובת תתעבה כפי שהוא מתקרר. עושה על 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מלא כל קאפקייק עם שוקולד גנאש. כדי למלא קאפקייקס, הכנס את קצה כף עץ או יתד למרכז הקאפקייקס כדי לעשות חור. למלא שקית מקפיא פלסטיק zip-top עם מילוי או ציפוי. השתמש מספריים או מזמרה מטבח כדי לגזור על 1/4 אינץ ' מפינה אחת של התיק; להכניס את התיק לתוך החור של הקאפקייקס. לסחוט בעדינות עד מילוי מגיע לחלק העליון של כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעליים
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מספריים מטבח
10
כדי להכין ציפוי, לנצח הראשון 5 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב. לנצח במהירות גבוהה 2 דקות או עד שמנת. עושה 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
כפור כל עוגה עם ציפוי נענע. מעל כל אחד עם שוקולד מנטה מתפורר.