עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג
לכי לחנות ותקני טרטר, שוקולד, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג, עוגיות מרנג שוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 149°. להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במערבל עמדה מצויד מצורף whisk במהירות נמוכה. כמו הלבנים מתחילים להיראות רטוב וקציפתי, לאחר כ 45 שניות, להוסיף קרם של טרטר ומלח ולאפשר לו להתמוסס עם המיקסר עדיין במהירות נמוכה, על 10 שניות.
בעוד הלבנים עדיין מקציפים, לאט מתחילים להוסיף את הסוכר בזרם יציב עם המיקסר על נמוך. לאחר הוספת כ 1/4 כוס הסוכר, להגדיל את המהירות בינוני ולהמשיך להוסיף בהדרגה את הסוכר כמו המערבל פועל.
לאחר כל הסוכר נוספה, להגדיל את המהירות גבוהה להקציף עד מרנג הוא עבה ומבריק ומחזיק פסגות המשרד כאשר אתה מרים את הקצף ממנו, על 4 דקות. אם זה עדיין לא שם, תמשיך להקציף את הקצפת במהירות גבוהה במרווחים של 30 שניות ולבדוק שוב.
ברגע שהקצפת נמצאת בשלב שיא מוצק, כפית נקודה זעירה שלו על כל אחת מארבע הפינות של תבנית אפייה ולחץ על אניה נייר קלף על זה. זה יעגן את נייר הקלף.
בזהירות לקפל את השוקולד לתוך מרנג עם מרית גומי, דואג לא להוציא אותו.
כף 1 1/2 אינץ 'עד 2 אינץ' dollops של תערובת מרנג על תבנית אפייה, מרווחים סנטימטר אחד זה מזה. נסה לעצב את המרנג בכפית כך שיש להם צוקים ורכסים בכל רחבי.
אופים עד meringues להקשיח בצד החיצוני, לפתח סדקים והם רק מעט לח מבפנים, על 2 שעות (זה יכול להשתנות במידה רבה בהתאם לתנור שלך). כדי לבדוק doneness, להסיר מרנג אחד, לאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לפתוח כדי לבדוק מרקם. המרכז צריך להיות רק מעט לח בשלב זה.
אפשר למרצפות להתקרר על מתלה תיל. אפשר להם להתקרר לפחות 1 שעה (ראה הערה) במקום יבש לפני אחסון אותם במיכל עם המכסה נשאר רק חלקית על. לחות ולחות יגרמו להם להמיס, אז לנסות להשתמש בהם זמן קצר לאחר האפייה.