קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג

עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג
לכי לחנות ותקני טרטר, שוקולד, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג, עוגיות מרנג שוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 149°. להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במערבל עמדה מצויד מצורף whisk במהירות נמוכה. כמו הלבנים מתחילים להיראות רטוב וקציפתי, לאחר כ 45 שניות, להוסיף קרם של טרטר ומלח ולאפשר לו להתמוסס עם המיקסר עדיין במהירות נמוכה, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בעוד הלבנים עדיין מקציפים, לאט מתחילים להוסיף את הסוכר בזרם יציב עם המיקסר על נמוך. לאחר הוספת כ 1/4 כוס הסוכר, להגדיל את המהירות בינוני ולהמשיך להוסיף בהדרגה את הסוכר כמו המערבל פועל.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לאחר כל הסוכר נוספה, להגדיל את המהירות גבוהה להקציף עד מרנג הוא עבה ומבריק ומחזיק פסגות המשרד כאשר אתה מרים את הקצף ממנו, על 4 דקות. אם זה עדיין לא שם, תמשיך להקציף את הקצפת במהירות גבוהה במרווחים של 30 שניות ולבדוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
ברגע שהקצפת נמצאת בשלב שיא מוצק, כפית נקודה זעירה שלו על כל אחת מארבע הפינות של תבנית אפייה ולחץ על אניה נייר קלף על זה. זה יעגן את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
בזהירות לקפל את השוקולד לתוך מרנג עם מרית גומי, דואג לא להוציא אותו.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
כף 1 1/2 אינץ 'עד 2 אינץ' dollops של תערובת מרנג על תבנית אפייה, מרווחים סנטימטר אחד זה מזה. נסה לעצב את המרנג בכפית כך שיש להם צוקים ורכסים בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים עד meringues להקשיח בצד החיצוני, לפתח סדקים והם רק מעט לח מבפנים, על 2 שעות (זה יכול להשתנות במידה רבה בהתאם לתנור שלך). כדי לבדוק doneness, להסיר מרנג אחד, לאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לפתוח כדי לבדוק מרקם. המרכז צריך להיות רק מעט לח בשלב זה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אפשר למרצפות להתקרר על מתלה תיל. אפשר להם להתקרר לפחות 1 שעה (ראה הערה) במקום יבש לפני אחסון אותם במיכל עם המכסה נשאר רק חלקית על. לחות ולחות יגרמו להם להמיס, אז לנסות להשתמש בהם זמן קצר לאחר האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים