עוגיות שוקולד צ'יפס עבות וצ' יפס
עוגיות שוקולד צ'יפס עבות ולעיסה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", שוקולד צ'יפס/נתחים חצי-מרירים-מתוקים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: הטוב ביותר-עוגיות שוקולד צ'יפס עבים & לעיסים, עוגיות שוקולד צ'יפס עבות וצ' יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס עבות וצ' יפס.
הוראות
מערבבים קמח, מלח וסודה לשתייה יחד בקערה בינונית.
מערבבים חמאה וסוכרים עד מעורבב היטב.
מערבבים ביצה, חלמון, וניל.
להוסיף מרכיבים יבשים; לערבב עד רק בשילוב. מערבבים בצ ' יפס לפי הטעם.
טופס 1/4 כוס בצק לכדור. החזקת כדור בצק, באמצעות קצות האצבעות של שתי הידיים, למשוך לשני חצאים שווים. סובב חצאים תשעים מעלות, עם משטחים משוננים חשופים, לשלב חצאים יחד בבסיס שלהם, שוב להרכיב עוגייה אחת, להיות זהיר לא משטח אחיד של הבצק.
מניחים על דפי עוגיות מרופדים בנייר קלף. הבצק יכול להיות בקירור עד 2 ימים או קפוא עד 1 חודש, בצורה או לא.
אופים עד עוגיות הם חום זהוב בהיר הקצוות החיצוניים מתחילים להקשיח עדיין מרכזי רכים ונפוחים, 15-18 דקות. מגניב על סדינים עוגיות.