עוגיות שיבולת שועל גרמניות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות שיבולת שועל גרמניות יכולות להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 45 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 36 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לכם שיבולת שועל התגלגל בישול מהיר, קמח, קצפתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות שיבולת השועל של סבתא-עוגיות שיבולת שועל טעימות, עוגיות N ' Oeatmeal – תגובת Paleo לעוגיות שיבולת שועל, ו עוגיות גרמניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 1 עד 2 ליטר על אש נמוכה, להמס חמאה.
מוסיפים סוכר ושמנת ומערבבים על חום גבוה עד לתערובת רותחים.
הסר מהחום ומערבבים בקמח, ציפורן, זנגביל, מלח ושיבולת שועל.
זרוק את הבלילה ב 1-מנות כפית על קלף בישול-מרופד או בחמאה ו 12-על ידי 15 אינץ ' אפייה גיליונות (ראה הערות), ריווח שווה של שלוש או ארבע מנות על כל גיליון.
אופים מחבת אחת בכל פעם בתנור 350 עד הקצוות של עוגיות זהובות חום, 3 עד 4 דקות.
תן עוגיות להתקרר על גיליון עד המשרד מספיק כדי להסיר, על 2 דקות; כדי לבדוק, להרים פינה של עוגייה עם האצבעות שלך, או להחליק מרית מתחת לפינה. אם הוא רך מדי כדי להחזיק את צורתו, לחכות עוד כמה שניות; אם הוא מוצק, להרים עם האצבעות או מרית. הגדרת עוגיות על מדפים כדי להתקרר.
מגישים, או מיד לארוז אטום (עוגיות לרכך במהירות מלחות באוויר) במיכלים קשיחים, לשים נייר שעווה בין השכבות.