קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שיש

עוגיות שיש
עוגיות שיש לוקחות בערך 8 שעות ו-20 דקות מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. תמורת 38 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 24. אם יש לכם חמאה, קרקרים מלוחים, שוקולד צ'יפס מתוק למחצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 16%, וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות ברכה משוישות, עוגיות דלעת שוקולד משוישות ועוגיות סוכר ולנטיין משוישות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בגודל 9X13 אינץ' בנייר אלומיניום ומשמנים את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך
דלעת טהורה מארז מוצק (לא מילוי פאי דלעת)דלעת טהורה מארז מוצק (לא מילוי פאי דלעת)
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
2
בסיר קטן, על אש בינונית, מערבבים את החמאה והסוכר. מבשלים 3 דקות תוך ערבוב מדי פעם עד שהסוכר נמס. מרפדים את התבנית המוכנה בקרקרים המלוחים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
תותים, חצויים לאורכםתותים, חצויים לאורכם
ציוד שתשתמש בו
10 אונקיות ריבת פטל10 אונקיות ריבת פטל
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
3
יוצקים את תערובת הסוכר החמה באופן שווה על הקרקרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות מקלות חטיף שומשום2 כוסות מקלות חטיף שומשום
תותים, חצויים לאורכםתותים, חצויים לאורכם
4
אופים 5 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
דלעת טהורה מארז מוצק (לא מילוי פאי דלעת)דלעת טהורה מארז מוצק (לא מילוי פאי דלעת)
5
מוציאים מהתנור ומפזרים במהירות את השוקולד צ'יפס על שכבת הסוכר. מחזירים לתנור לדקה אחת בלבד. לאחר מכן השתמש במרית כדי להחליק את השוקולד צ'יפס המומס.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס שוקולד חלב, או יותר לפי הטעםצ'יפס שוקולד חלב, או יותר לפי הטעם
תותים, חצויים לאורכםתותים, חצויים לאורכם
ציוד שתשתמש בו
5 אונקיות (10 כפות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר5 אונקיות (10 כפות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר
דלעת טהורה מארז מוצק (לא מילוי פאי דלעת)דלעת טהורה מארז מוצק (לא מילוי פאי דלעת)
6
מפזרים את האגוזים על שכבת השוקולד. מקררים למשך הלילה ואז מסירים מנייר הכסף ושוברים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, לקישוטשוקולד מגורר, לקישוט
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.