עוגיות שיש
עוגיות שיש לוקחות בערך 8 שעות ו-20 דקות מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. תמורת 38 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 24. אם יש לכם חמאה, קרקרים מלוחים, שוקולד צ'יפס מתוק למחצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 16%, וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות ברכה משוישות, עוגיות דלעת שוקולד משוישות ועוגיות סוכר ולנטיין משוישות.
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בגודל 9X13 אינץ' בנייר אלומיניום ומשמנים את נייר הכסף.
בסיר קטן, על אש בינונית, מערבבים את החמאה והסוכר. מבשלים 3 דקות תוך ערבוב מדי פעם עד שהסוכר נמס. מרפדים את התבנית המוכנה בקרקרים המלוחים.
יוצקים את תערובת הסוכר החמה באופן שווה על הקרקרים.
אופים 5 דקות בתנור שחומם מראש.
מוציאים מהתנור ומפזרים במהירות את השוקולד צ'יפס על שכבת הסוכר. מחזירים לתנור לדקה אחת בלבד. לאחר מכן השתמש במרית כדי להחליק את השוקולד צ'יפס המומס.
מפזרים את האגוזים על שכבת השוקולד. מקררים למשך הלילה ואז מסירים מנייר הכסף ושוברים לחתיכות קטנות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.