קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

עוגיות שניצל

עוגיות שניצל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו ביסקוויטים של שניצל. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1828 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 100 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סיידר תפוחים, כרוב, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית די יקרה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. 7 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 88%. מתכונים דומים: שניצל וביסקוויטים עם רוטב בראטוורסט, ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כשמכינים אותם מאפס, הביסקוויטים האלה כל כך טובים שאתה תהיה משוגע עליהם, ו שניצל עוף.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את המלח והסוכר ב 6 כוסות מים קרים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
יוצקים את נוזל ההמלחה לשקית עם רוכסן גלון אחד ומניחים את החזיר בנוזל המלחה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
מניחים את השקית בקערה גדולה כדי למנוע דליפה, ולשמור במקרר במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
עבור חזיר: לאחר שעה 1, להסיר את חזיר ויבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
חותכים למדליונים בגודל 1 אינץ ' ויוצרים כ -8 מדליונים. פאונד בעדינות כל מדליון עם פטיש בשר עד חזיר הוא על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6
מפזרים פלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
7
הגדר רשת בתוך תבנית עם נייר אפייה. הגדר הליך לחם סטנדרטי בשלוש תבניות פאי רדודות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
8
שים את הקמח באחד, את הביצה הטרופה באחרת ואת הפנקו באחרונה. לחפור כל מדליון בקמח, לנער כל עודף, ואז בביצה, לתת לעודף לטפטף ואז לצפות במלואו בפירורי הלחם. הניחו בצד את הרשת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
9
מחממים את התנור ל 175 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מחממים את השמן במחבת עם תחתית כבדה לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מניחים מחצית מהמדליונים בשמן ומטגנים מכל צד עד להזהבה, 3 עד 4 דקות בצד. הניחו את המדליונים המבושלים בצד על רשת אחרת והכניסו לתנור כדי להישאר חמים. חזור על הפעולה עם שאר המדליונים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
לבניית הכריך: פיצלו בזהירות את עוגיות החמאה של גפנים והניחו מדליון או 2 על החלק התחתון. מורחים את צמרות הביסקוויטים עם מאיו פטל ואז מעליהם מעט כרוב אדום מבושל סיידר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
כרוב אדוםכרוב אדום
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
13
מגישים את כל הכרוב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
14
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
מניחים מחבת ברזל יצוק כבד לתנור לחימום מראש. מצננים קערת ערבוב גדולה, חותך מאפה, קמח וחמאת מקל 1 במקפיא 15 דקות לפני הרכבת הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
16
מוסיפים את הקמח לקערת הערבוב המצוננת. עובדים במהירות, חותכים 1 מקל חמאה לקמח בעזרת חותך המאפה המצונן (או האצבעות); המטרה כאן היא כדורי חמאה בגודל אפונה. בקבוצות מוסיפים פנימה את החלב עד שהבצק מלוכד אך עדיין לח. הופכים את הבצק על משטח מקומח ולוחצים קלות לסיבוב בעובי 1 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויט או סוף העסק של כוס מדידה יבשה, לחתוך 8 ביסקוויטים. (השתמש בבצק הנוסף כדי לבשל חתיכת עוגה גדולה לקינוח....עוגת תות!)
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
17
מוציאים בזהירות את המחבת מהתנור ומוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
מניחים את סיבובי הבצק למחבת החמה, ממש זה מול זה, ומברישים עם 3 כפות החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
19
אופים עד להזהבה, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
20
מערבבים בקערה את המאיו, מיץ הלימון, שימורי הפטל, גרידת הלימון והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
21
מחממים תנור הולנדי בעל תחתית כבדה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
22
מוסיפים את החמאה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
23
מוסיפים את זרעי הקימל ומערבבים עד לריחני, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
24
מוסיפים את הכרוב בקבוצות עד שנבול מעט, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
25
מוסיפים את הסיידר והחומץ ומבשלים במשך 15 דקות עד שהכרוב רך וגמיש. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול

מרכיבים

1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיידר תפוחיםסיידר תפוחים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור כתושפלפל שחור כתוש1stickחמאה טובה, בתוספת 3 כפות נמסחמאה טובה, בתוספת 3 כפות נמס2(חוֹרֶף)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חמאה קרחלב חמאה קר11 קילו קישואים,זרעי קימלזרעי קימל2ביצים, מכותביצים, מכות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.גרידת לימון טריגרידת לימון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמאיו באיכות טובהמאיו באיכות טובה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פנקו, מתובלים קלות במלח ופלפלפירורי לחם פנקו, מתובלים קלות במלח ופלפל567(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)בשר חזיר פילה, כסף ללא עורבשר חזיר פילה, כסף ללא עור1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שימורי פטלשימורי פטל1ראשכרוב אדום, פרוס דקכרוב אדום, פרוס דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עולה בעצמו, ועוד לאבקקמח עולה בעצמו, ועוד לאבק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)מלח שולחןמלח שולחן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות3(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות