לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו ביסקוויטים של שניצל. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1828 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 100 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סיידר תפוחים, כרוב, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית די יקרה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. 7 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 88%. מתכונים דומים: שניצל וביסקוויטים עם רוטב בראטוורסט, ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כשמכינים אותם מאפס, הביסקוויטים האלה כל כך טובים שאתה תהיה משוגע עליהם, ו שניצל עוף.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את המלח והסוכר ב 6 כוסות מים קרים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
יוצקים את נוזל ההמלחה לשקית עם רוכסן גלון אחד ומניחים את החזיר בנוזל המלחה.
הגדר רשת בתוך תבנית עם נייר אפייה. הגדר הליך לחם סטנדרטי בשלוש תבניות פאי רדודות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
8
שים את הקמח באחד, את הביצה הטרופה באחרת ואת הפנקו באחרונה. לחפור כל מדליון בקמח, לנער כל עודף, ואז בביצה, לתת לעודף לטפטף ואז לצפות במלואו בפירורי הלחם. הניחו בצד את הרשת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
9
מחממים את התנור ל 175 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מחממים את השמן במחבת עם תחתית כבדה לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מניחים מחצית מהמדליונים בשמן ומטגנים מכל צד עד להזהבה, 3 עד 4 דקות בצד. הניחו את המדליונים המבושלים בצד על רשת אחרת והכניסו לתנור כדי להישאר חמים. חזור על הפעולה עם שאר המדליונים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
לבניית הכריך: פיצלו בזהירות את עוגיות החמאה של גפנים והניחו מדליון או 2 על החלק התחתון. מורחים את צמרות הביסקוויטים עם מאיו פטל ואז מעליהם מעט כרוב אדום מבושל סיידר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
כרוב אדום
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 תפוח ירוק גדול
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
13
מגישים את כל הכרוב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
14
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
מניחים מחבת ברזל יצוק כבד לתנור לחימום מראש. מצננים קערת ערבוב גדולה, חותך מאפה, קמח וחמאת מקל 1 במקפיא 15 דקות לפני הרכבת הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
מיונז, לכריכה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
16
מוסיפים את הקמח לקערת הערבוב המצוננת. עובדים במהירות, חותכים 1 מקל חמאה לקמח בעזרת חותך המאפה המצונן (או האצבעות); המטרה כאן היא כדורי חמאה בגודל אפונה. בקבוצות מוסיפים פנימה את החלב עד שהבצק מלוכד אך עדיין לח. הופכים את הבצק על משטח מקומח ולוחצים קלות לסיבוב בעובי 1 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויט או סוף העסק של כוס מדידה יבשה, לחתוך 8 ביסקוויטים. (השתמש בבצק הנוסף כדי לבשל חתיכת עוגה גדולה לקינוח....עוגת תות!)
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
מיונז, לכריכה
17
מוציאים בזהירות את המחבת מהתנור ומוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
מניחים את סיבובי הבצק למחבת החמה, ממש זה מול זה, ומברישים עם 3 כפות החמאה המומסת.