עוגיות שפריץ שקדים טחונים שבדיות
עוגיות שפריץ שקדים טחונים שוודיים הם קינוח סקנדינבי. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 81 קלוריות . תמורת 10 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 46 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פנקייק שוודי אפוי , קציצות שוודיות של ג'ן , ולחמניות זעפרן - שוודית לוסבולאר .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים את השקדים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, עד להשחמה קלה או עד שהם מוציאים ארומה.
מוציאים מהתנור, ומניחים להתקרר לחלוטין. טוחנים לעקביות הדומה לחול מחוספס במעבד מזון או בבלנדר. וודאו שהשקדים קרירים, אחרת תכינו חמאת שקדים.
בקערה בינונית מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצה, ואז מערבבים פנימה את תמצית השקדים והחלב. מנפים פנימה את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים יחד עם השקדים הקלויים הטחונים ליצירת בצק רך. מקררים את הבצק למשך 15 עד 20 דקות. זה יעזור לעוגיות לשמור על צורתן לאחר הלחיצה.
משמנים קלות דפי עוגיות וממלאים מכבש עוגיות בבצק. מהדקים את העוגיות במרחק של לפחות סנטימטר אחד זה מזה, תלוי בגודל. אתה יכול להתנסות עם עיצובים שונים של עוגיות. גיליתי שרוב השוודים האמיתיים נוטים להשתמש בצורת הכוכב, עם זאת, אתה חופשי להשתמש בכל צורה שמתאימה לך.
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוגיות משחימות קלות. מצננים על דפי העוגיות כדקה לפני שמעבירים לרשת לצינון מלא.