עוגיות שקדים איטלקיות אני
עוגיות שקדים איטלקיות אני יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם מיץ לימון, קמח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 18%. נסו Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, עוגיות שקדים איטלקיות, ו איטלקי ברצינות: עוגיות תאנה ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. גריז קל 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה.
מערבבים קמח, שקדים ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, קצרת ירקות שמנת וסוכר. מוכה במיץ לימון וברנדי. מוכה בגרידת לימון. בהדרגה להתמזג מרכיבים יבשים.
מורחים תערובת באופן שווה בתבנית אפייה מוכנה. אל תלחץ על התערובת.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, עד בצבע קל על גבי. מגניב במחבת על מתלה חוט לפני חיתוך לתוך ברים גדולים או קטנים.