עוגיות שקדים סיניות
המתכון עוגיות שקדים סיניות יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בסביבה 2 שעות ו -35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 91 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 516 אוהדים. אם יש לך שקדים, חמאה, כפות סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות שקדים סיניות, עוגיות שקדים סיניות, ו עוגיות שקדים סיניות.
הוראות
מקציפים קמח שקדים, מלח, חמאה:
מניחים את קמח השקדים, מלח וחמאה למיקסר חשמלי עם חיבור משוט והכה במהירות בינונית במשך שלוש דקות. התערובת תהפוך למראה גס וגושי.
מוסיפים את אחת הביצים, שומרים את השנייה לאחר כך, ותמצית השקדים.
מערבבים על מהירות נמוכה עד רק incorporated.
מנפים יחד את הקמח, הסוכר והסודה לשתייה ואז מוסיפים לתערובת החמאה במהירות נמוכה.
צנן את הבצק: קח את הבצק ושטח אותו לדיסק ועטוף בניילון נצמד.
מניחים אותו במקרר במשך שעתיים כדי להירגע.
הכנת תנור, תבנית אפייה, ביצה: מחממים התנור ל 163°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים את הביצה השנייה לתוך קערה ומכים אותו.
לשטח כדורים של בצק על גבי גיליון עוגיות: לקחת חתיכות של בצק לגלגל אותם לתוך כדורים על שלושה רבעים של אינץ ' רחב.
מניחים אותם על הסדין על סנטימטר זה מזה ולאחר מכן לחץ עליהם מעט עם כף היד שלך לעשות צורה מטבע.
מניחים שקד מרוסק על כל עוגייה ולוחצים אותו קלות למקומו, ולאחר מכן צובעים את פני העוגייה עם חלק מהביצה המוכה באמצעות מברשת מאפה או האצבע (זה ייתן את העוגייה מראה לכה ברגע שהוא אופה).
אופים ב 163° במשך 13-15 דקות או עד הקצוות רק מתחילים להשתזף. מגניב על הסדין על מתלה תיל.