עוגת Raspberry אדווה
עוגת Raspberry אדווה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך אבקת סוכר, תמצית פטל, תערובת עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת Raspberry אדווה, עוגת raspberry אדווה, ו עוגת גבינה Raspberry Ripple עבור Club עוגה חשאית (מתכונים דומים).
הוראות
עוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת צינור 9 אינץ Bundt עם ספריי בישול ולהניח בצד.
באמצעות מרית גומי בעדינות לשלב תערובת עוגה, מיץ, שמן, חלבונים ביצה בקערה גדולה. הכה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות.
הסר 1 כוס הבלילה ולהעביר לקערה קטנה. מערבבים בריבות פטל וצבע מזון ומערבבים עד בשילוב טוב.
יוצקים חצי הבלילה עוגה לבנה לתוך מחבת צינור מוכן. למעלה עם בלילת עוגת פטל.
יוצקים מעל המחצית הנותרת של הבלילה עוגה לבנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 38 עד 40 דקות, או עד בודק יוצא נקי.
שלב את כל החומרים זיגוג בסיר קטן וחום דרך מעל חום בינוני עד סירופי.
מערבבים את כל מרכיבי הדובדבן בקערה קטנה עם מקצף עד עקביות עבה חלקה.
כדי לשרת, להפוך מחבת צינור מעל על צלחת הגשה בעדינות להרים מחבת כדי להסיר עוגה.
טפטוף זיגוג מעל ומטה הצדדים של עוגה.