עוגת אגוז מלוח
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, קלויים ואגוזים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ברים כוח תאריך ואגוזים, אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל, ו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר גדול, כבד תחתית. מבשלים מעל חום בינוני, צחצוח בתוך מחבת עם מברשת מאפה לח כדי למנוע גבישי סוכר מלצרוב, עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. להגדיל את החום בינוני-גבוה ומרתיחים תערובת עד ענבר כהה רק מתחיל לעשן, 10 עד 12 דקות. מיד להסיר מחבת מחום ולהוסיף קרם (תערובת יהיה גמגום בועה).
לאחר שהתערובת התיישבה, חזור לחום בינוני-נמוך ומערבבים במלח. לבשל, ערבוב, עד התערובת חלקה.
העברה לקערה גדולה ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מקציפים ביצים לקרמל מקורר. מקפלים אגוזים ושופכים תערובת לתוך קרום עוגה מוכן.
אופים עד העוגה מוגדר, על 45 דקות.
העברה למתלה קירור ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.