עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגוזי לוז ושוקולד עוגת מרנג. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו מלח, סוכר מגורען, שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד ואגוזי אגוז מרינג, עוגת שוקולד אגוזים ומרינג, ו עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 ומניחים 2 סדינים אפייה גדולים בנייר אפייה. צייר שני סיבובים 8 אינץ 'על גיליון אחד של הקלף ואחד סיבוב 8 אינץ' על השני.
מורחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה שלישית וטוסט במשך 12 עד 14 דקות, עד השחמה.
תן מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר מגבת ולשפשף כדי להסיר את העורות. קוצצים את האגוזים. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-22
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם הקצף, להכות את חלבוני הביצה עם המלח במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות את הסוכר מגורען במהירות גבוהה עד נוקשה. מקציפים בתמציות וניל ושקדים. מקפלים פנימה אגוזי לוז וצ ' יפס שוקולד.
יוצקים את השוקולד המותך בצד של הקערה בעדינות לקפל עד מרנג הוא מעורבב קלות.
מורחים את המרנג במעגלים המצוירים ואופים במשך 2 שעות ו -30 דקות, עד פריך; לסובב את המחבתות באמצע דרך האפייה. כבה את התנור, להשאיר את הדלת פתוחה ולתת למרנג להתקרר לחלוטין.
בקערה של המיקסר עומד, להכות את השמנת עם הסוכר של ממתקים עד המשרד.
מורחים את הקצפת על השכבות ועורמים אותם. מקררים או מקפיאים את העוגה בן לילה.
חותכים לפרוסות ומגישים בטמפרטורת החדר.
מקשטים עם שבבי שוקולד לפני ההגשה.