קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג

עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגוזי לוז ושוקולד עוגת מרנג. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו מלח, סוכר מגורען, שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד ואגוזי אגוז מרינג, עוגת שוקולד אגוזים ומרינג, ו עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 ומניחים 2 סדינים אפייה גדולים בנייר אפייה. צייר שני סיבובים 8 אינץ 'על גיליון אחד של הקלף ואחד סיבוב 8 אינץ' על השני.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מורחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה שלישית וטוסט במשך 12 עד 14 דקות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
תן מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר מגבת ולשפשף כדי להסיר את העורות. קוצצים את האגוזים. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-22
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם הקצף, להכות את חלבוני הביצה עם המלח במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות את הסוכר מגורען במהירות גבוהה עד נוקשה. מקציפים בתמציות וניל ושקדים. מקפלים פנימה אגוזי לוז וצ ' יפס שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים את השוקולד המותך בצד של הקערה בעדינות לקפל עד מרנג הוא מעורבב קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מורחים את המרנג במעגלים המצוירים ואופים במשך 2 שעות ו -30 דקות, עד פריך; לסובב את המחבתות באמצע דרך האפייה. כבה את התנור, להשאיר את הדלת פתוחה ולתת למרנג להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
בקערה של המיקסר עומד, להכות את השמנת עם הסוכר של ממתקים עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
הסר את המרנג מנייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מורחים את הקצפת על השכבות ועורמים אותם. מקררים או מקפיאים את העוגה בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
חותכים לפרוסות ומגישים בטמפרטורת החדר.
11
מקשטים עם שבבי שוקולד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד