עוגת אגס עם זנגביל
עוגת אגסים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 238 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קינמון טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פריך אגס Gingered, פריך אגס Gingered, ו Comice Pear Gingered Jam.
הוראות
כדי להכין את המאפה, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, 2 כפות סוכר, ומלח בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר (לא ליצור כדור).
לחץ על התערובת בעדינות לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה, ומכסה עם לעטוף פלסטיק נוסף. צ ' יל במשך 15 דקות.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 11 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר 1 גיליון של פלסטיק לעטוף; להתאים את הבצק לתוך 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. לחץ על הבצק נגד תחתית וצדדים של מחבת. לקצץ בצק עודף.
כדי להכין מילוי, לשלב את האגסים ואת החומרים הנותרים; לזרוק בעדינות. כפית מילוי לתוך קרום מוכן.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד הקרום הוא השחמה ומילוי הוא תוסס. מגניב על מתלה תיל 20 דקות.