עוגת אוכמניות ולימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אוכמניות לימון טארט. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 144 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מיץ לימון, חמאה, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת לימון אוכמניות, עוגת לימון-אוכמניות, ו עוגת אוכמניות ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. קל לרסס 9 אינץ טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים עוגיות כתושות, ביצה לבנה וחמאה עד מתפורר. לחץ בתחתית ולמעלה בצד של מחבת.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר; מגניב.
בקערה בינונית, להכות חלב, תערובת פודינג וקליפת לימון עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה על 2 דקות או עד חלקה. להכניס למקרר 5 דקות.
מקפלים ציפוי מוקצף לתערובת פודינג.
מורחים על קרום. כיסוי; להכניס למקרר עד צונן, לפחות 2 שעות.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, מערבבים סוכר, קורנפלור ומים. מערבבים ב 1/2 כוס אוכמניות.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים כ 5 דקות או עד מעובה מעט. מערבבים מיץ לימון; להסיר מן החום. מגניב 10 דקות. מערבבים הנותרים 1 כוס אוכמניות. כיסוי; להכניס למקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.
מגישים טארט עם ציפוי אוכמניות. לאחסן במקרר.