עוגת אוכמניות טריה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, תמצית vanillan, ג'לטין פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת אוכמניות טריה, רוטב אוכמניות טרי, ו פטל שחור טרי (מתכונים דומים).
הוראות
בעדינות לזרוק פירות יער וסוכר 1/4 כוס בקערה גדולה; כיסוי וצינה 8 שעות.
Fit piecrust לתוך pieplate 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה; לקפל קצוות תחת, ו crimp. זין תחתון וצדדים של piecrust עם מזלג.
אופים ב 450 במשך 7 עד 9 דקות או עד השחמה קלה.
מערבבים יחד קורנפלור ונותר 1 כוס סוכר בסיר קטן; לאט לטאטא ב 1 1/4 כוסות מים וניל. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, 7 עד 8 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
מערבבים יחד ג ' לטין פטל וצבע מאכל כחול נוזלי בקערה קטנה; להקציף לתערובת קורנפלור חמה.
כף אוכמניות לתוך piecrust.
יוצקים זיגוג באופן שווה על פירות יער, לחיצה בעדינות עם כפית כדי להיות בטוח שכל פירות יער מצופים. צ ' יל 2 1/2 שעות.