עוגת אופיה שוקולד
עוגת אופיה שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. לך לחנות ותביא סוכר, שוקולד, קרקרים, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-200 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו ריבועי פאי הופיה שוקולד, עוגת שוקולד + הופיה (פודינג קוקוס הוואי) , ו Haupia (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה לשפוך חמאה מומסת על פירורי שוקולד גרהם. זרוק למעיל. מילואים, מכסים, ומקררים 1/2 כוס פירורים. לחץ על הפירורים הנותרים לתחתית וצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
בקערה בינונית להמיס שוקולד במיקרוגל, חימום על גבוה ב 30 התפרצויות שניות ואז ערבוב עד שוקולד נמס לחלוטין. תניח בצד.
בסיר בינוני להקציף יחד חלב קוקוס, חלב, וניל, סוכר קורנפלור עד בשילוב ביסודיות.
חום מעל בינוני תוך לטאטא כל הזמן עד התערובת מתחילה להתעבות. להפחית את החום נמוך ומבשלים 10 דקות יותר, ברציפות לטאטא ואז לטאטא שוקולד נמס.
הסר תערובת מחום ויוצקים לתוך צלחת עוגה מוכנה ולהשתמש מרית כדי להפיץ את הפודינג באופן שווה בצלחת.
בואו מגניב שנחשף על הדלפק במשך כ 10 דקות ואז לכסות עם לעטוף פלסטיק לקרר בין לילה. ממש לפני ההגשה לכסות את החלק העליון עם פירורי עוגיות.