בראוניז שוקולד מריר
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין בראוניז שוקולד מריר בבית. אתה מקבל קינוח שמגיש 58. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לך תמצית ונילן, חמאה, שבבי חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו בראוניז מתוקים ומלוחים: בראוניז פאדג'שוקולד מריר עם דולצ' ה דה לצ'ה, עוגיות אספרסו שוקולד מריר עם שבב חמאה, ו עוגיות אספרסו שוקולד מריר ללא קמח עם שבבי חמאה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה לא ממותקים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. בקערה גדולה שלבו תערובת סוכר ושוקולד. מערבבים פנימה חלבונים ווניל. מוסיפים בהדרגה קמח לתערובת השוקולד. מערבבים פנימה צ ' יפס.
מורחים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
עבור זיגוג, במיקרוגל, להמיס צ ' יפס וחמאה; מערבבים עד חלקה. מורחים מיד על בראוניז. מצננים לפני החיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "