פאי אורז פטריות וקורט דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם פטריות, כמות קצרתפצק עשוי, פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה אדיר. נסו Courgette, Herb And Rice Filo Pie & Nigella, Courgette & לחם פטריות, ו קורג'ט, פטריות ומוצרלה טארט (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים שמן במחבת גדולה ומבשלים שאלוט ושום במשך 2-3 דקות עד מתרכך. מערבבים פטריות וקישואים ומבשלים על חום גבוה במשך 5-7 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים את האורז ומבשלים 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים יין ומבשלים 3 דקות עד הנוזל התאדה.
להוסיף מצקת מלאה של מלאי חם לבשל, תוך ערבוב כל הזמן. המשך בדרך זו עד שכל המניה כבר משומשת. מערבבים בטרגון, גבינה, frache crme, פסטו ואגוזי מלך ושפע של תיבול. מגניב.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות את נהר הנחש River הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.