קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אננס הפוכה

עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה עשויה להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 1372 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. 111 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם אננס במיץ, תמצית ונילן, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה לשניים, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים תבניות עוגה עגולות 2 (9 אינץ') בתרסיס בישול ללא מקל ומצפים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה מקציפים 1 כוס חמאה במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, מכים עד שהם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה את הווניל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
בקערה קטנה מוסיפים את 3 כוסות הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים לסירוגין עם חלב החמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מחלקים את הסוכר החום באופן שווה לכל תבנית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את החמאה המומסת באופן שווה על הסוכר החום. מסדרים את פרוסות האננס והדובדבנים מעל הסוכר החום. שמרו את פרוסות האננס והדובדבנים שנותרו לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
8
יוצקים כמויות שוות של בלילה על הפירות ואופים עד שמקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי, בערך 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תנו לעוגות להתקרר בתבניות למשך 10 דקות. הפוך את העוגות על מדפי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
10
להרכבת העוגה מסדרים בזהירות שכבת עוגה 1, בצד האננס כלפי מעלה, על צלחת עוגה. ערמו בזהירות את שכבת העוגה שנותרה, בצד האננס כלפי מעלה, מעל השכבה הראשונה. מקפיאים את דפנות העוגה עם ציפוי קרם חמאת אננס. לחץ אגוזי פקאן קצוצים לדפנות העוגה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
11
מקציפים את כל החומרים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון