עוגת אננס הפוכה עשויה להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 1372 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. 111 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם אננס במיץ, תמצית ונילן, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה לשניים, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים תבניות עוגה עגולות 2 (9 אינץ') בתרסיס בישול ללא מקל ומצפים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים
זילוף לציפוי
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
2
בקערה גדולה מקציפים 1 כוס חמאה במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, מכים עד שהם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה שמנמן
1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מנטה רכות מרוסקות
3
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה את הווניל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרחי לבנדר מיובשים, טחונים
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
4
בקערה קטנה מוסיפים את 3 כוסות הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים חמוצים, קלופים וחתוכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'
זילוף לציפוי
3 בצלים גדולים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקות
5
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים לסירוגין עם חלב החמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
זילוף לציפוי
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
6
מחלקים את הסוכר החום באופן שווה לכל תבנית.
מרכיבים שתצטרך
דגני קינמון לייף כתושים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
7
יוצקים את החמאה המומסת באופן שווה על הסוכר החום. מסדרים את פרוסות האננס והדובדבנים מעל הסוכר החום. שמרו את פרוסות האננס והדובדבנים שנותרו לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננס
דגני קינמון לייף כתושים
קילו חצאי פקאן
בייגלה שמנמן
8
יוצקים כמויות שוות של בלילה על הפירות ואופים עד שמקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי, בערך 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלים ומידג'ים רול טוטסי
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
9
תנו לעוגות להתקרר בתבניות למשך 10 דקות. הפוך את העוגות על מדפי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
10
להרכבת העוגה מסדרים בזהירות שכבת עוגה 1, בצד האננס כלפי מעלה, על צלחת עוגה. ערמו בזהירות את שכבת העוגה שנותרה, בצד האננס כלפי מעלה, מעל השכבה הראשונה. מקפיאים את דפנות העוגה עם ציפוי קרם חמאת אננס. לחץ אגוזי פקאן קצוצים לדפנות העוגה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
קטעי אננס סחוטים
שקיות מאפה או שקיות פלסטיק קטנות כבדות סגירה חוזרת
11
מקציפים את כל החומרים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה.