עוגת אפרסק קלויה וניל
פאי אפרסק קלוי וניל דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, פירורי קרקרים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אפרסק קלויה עם קרם חמאה וניל, וופלים וניל Yeasted עם סירופ מייפל אפרסק קלוי, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מרכיבים קרום הדופק עד מעורבב; לחץ לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' כדי ליצור קרום.
אופים עד הזהב (כ 10 דקות); להפריש על מדף להתקרר (כ 30 דקות). תשאירי את התנור דולק.
מפזרים את הג ' לטין מעל 1/2 כוס חלב שקדים בסיר קטן; בואו לעמוד 3 דקות.
חום בעדינות על חום בינוני רק עד מתמוסס ג ' לטין.
מערבבים עם חלב שקדים שנותרו, יוגורט, סוכר חום, ומלח. פיצול שעועית וניל חצי לאורכו, לגרד זרעים; מערבבים לתוך תערובת יוגורט, הזמנת תרמיל.
יוצקים מילוי לתוך קרום מקורר לכסות; צמרמורת לפחות 2 שעות.
בעת מילוי מתקרר, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 42
מסדרים אפרסקים בתבנית אפייה בינונית.
טפטוף עם מיץ לימון ומים; מפזרים סוכר, להוסיף תרמיל וניל, נקודה עם חמאה. אפרסקים צלויים, מתבלים מדי פעם עם המיצים שלהם, עד הפרוסות רכות מזוגגות (15-20 דקות); מגניב לטמפרטורת החדר. מסדרים אפרסקים על עוגה; פורסים עוגה ל -10 חתיכות, ומגישים.
הזמן הכולל אינו כולל 2 שעות מצמרר זמן.