עוגת באנדט פירותית
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת באנדט פירותית. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 448 קלוריות . מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. לכו לחנות וקנו מלח, חלב, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-20 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: סלט עוף בקארי פירותי , פרפה יוגורט פירותי וקראמבל פירותי ללא גלוטן .
הוראות
בקערה, טורפים גבינת שמנת, חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי טריפה טובה לאחר כל אחת מהן.
ערבבו 2 כוסות קמח ואבקת אפייה; הקציפו בהדרגה לתוך הבלילה.
ערבבו את הפקאנים, הדובדבנים ואת הקמח הנותר; קפלו לתוך הבלילה.
יוצקים לתבנית מחורצת בקוטר 25 ס"מ, משומנת ומקומחת.
אופים ב-170 מעלות צלזיוס במשך שעה או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות; מוציאים מהתבנית לרשת צינון להתקררות מלאה.
מערבבים סוכר, חלב, וניל ומלח; מזלפים על העוגה.