עוגת בוץ
עוגת בוץ דורשת על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לך לחנות ותביא קצפת, אגוזים נוספים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת פירורים אוכמניות.
הוראות
תנור חום כדי 163°. גריז התחתון בצד של מחבת עגולה, 8x1 1/2 אינץ', או צלחת עוגה, 9x1 1/4 אינץ'. מערבבים יחד סוכר מגורען, חמאה, קמח, קקאו, וניל, מלח וביצים בקערה בינונית. מערבבים אגוזים.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שהקצה מופיע יבש וקיסם שיניים מוכנס באמצע הדרך בין המרכז לקצה יוצא נקי (המרכז יהיה לח). מיד חורים זין בעוגה עם קיסם.
מורחים 1/4 כוס רוטב פאדג ' מעל. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מקציפים שמנת ואבקת סוכר בקערה בינונית צוננת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה.
טפטוף עם 2 עד 3 כפות רוטב פאדג'.
מקשטים עם אגוזים נוספים. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.