עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו
גשו לסופר וקנו בטטות אדומות, חלב מרוכז, פירורי קרקרים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. מתכונים דומים: עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, ו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו.
הוראות
מערבבים פירורי קרקר גרהם וסוכר בקערה בינונית.
מוסיפים 6 כפות חמאה מומסת ומערבבים עד שפירורים מרגישים לחים כאשר נלחצים יחד עם קצות האצבעות, מוסיפים 1 כף חמאה מומסת אם תערובת פירור יבש. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ', בניית הצדדים 1/4 אינץ ' מעל שולי צלחת.
אופים קרום עד סט ומתחיל חום, על 10 דקות. מגניב על המדף. האם קדימה: קרום העוגה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות את קרום העוגה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 177°. פירס תפוחי אדמה מתוקים בכל רחבי עם מזלג; מניחים תפוחי אדמה על גיליון אפייה מעוטר.
אופים עד תפוחי אדמה הם מאוד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 1 שעה 15 דקות. מגניב במקצת.
חותכים תפוחי אדמה פתוחים לגרוף את עיסת.
העברת עיסת למעבד ומחית עד חלקה. להפריש 2 כוסות מחית בטטה למילוי; מגניב לחלוטין (להזמין כל מחית הנותרים לשימוש אחר). לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
שלב 2 כוסות מחית בטטה, חלב מרוכז ממותק, וכל שאר החומרים בקערה גדולה; לטאטא עד מעורבב היטב וחלק.
אופים עוגה עד נפוח בקצוות ולהגדיר במרכז, על 50 דקות.
להעביר עוגה למתלה וקריר. מקררים את העוגה לפחות 4 שעות או לילה.
מתלה עמדה בשליש העליון של תנור מחממים עד 204°. באמצעות מרית גומי, לגרד קרם מרשמלו לתוך קערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה ומלח בקערה גדולה אחרת עד קצף.
מוסיפים סוכר, 1 כף בכל פעם, ומכים עד פסגות נוקשות ומבריקות טופס.
הוסף 1/2 כוס מוקצה חלבוני ביצה כדי קרם מרשמלו ומערבבים עם מרית גומי או כפית רק עד משולב כדי להבהיר (קרם מרשמלו הוא דביק מאוד ויהיה קשה להתמזג בהתחלה, אבל מיזוג יהיה קל יותר כמו הלבנים הנותרים מקופלים). מקפלים בלבנים הנותרים 2 תוספות רק עד incorporated.
מורחים מרנג על גבי עוגה קרה, mounding מעט במרכז ומסתחררים עם סכין כדי ליצור פסגות.
אופים עוגה רק עד פסגות ורכסים של מרנג מרשמלו הם משחימים קלות, על 4 דקות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מקצפת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת.
תנו לפאי לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הכרמים Bully Hill יבש Riesling עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים