קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו

עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו
פאי בטטה עם מרנג מרשמלו עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו קל, סוכר, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, ו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו.

הוראות

1
הכן את הקרום: מחממים תנור ל 42
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
רול piecrust לתוך מעגל 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות. התאמה לתוך צלחת פאי 9 אינץ'; לקפל את הקצוות מתחת, ו crimp. דקור את התחתית ואת הצדדים במזלג. Piecrust קו עם נייר קלף; למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
3
אופים 9 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר משקולות ונייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
5
לטאטא יחד חלמון ביצה וקרם; מברשת התחתונה ואת הצדדים של הקרום עם תערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
אופים 6 עד 8 דקות יותר או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
העברה למתלה תיל, ומגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הכן מילוי: מערבבים יחד חמאה מומסת, 1 סוכר כוס, והבא 2 מרכיבים בקערה גדולה עד תערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים בטטות ו-4 המרכיבים הבאים; מערבבים עד שהתערובת מעורבבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
10
יוצקים תערובת בטטה לתוך piecrust מוכן. (פאי יהיה מלא מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי, מיגון עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
העברת פאי מתלה תיל, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
13
הכינו מרנג: היכו את החלבונים ואת 2 המרכיבים הבאים במהירות גבוהה עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
14
מקציפים רבע ממרשמלו לתוך תערובת לבנה ביצה; לחזור על 3 פעמים עם המרשמלו הנותרים crme, להכות עד חלקה (על 1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
15
מורחים על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
16
אופים ב 400 במשך 6 עד 7 דקות או עד מרנג הוא השחמה קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
הערה: העוגה יכולה להיות מורכבת עד יום קדימה. להכין מתכון לפי ההוראות שלב 4; לכסות ולהתקרר עד 24 שעות. המשך לפי ההוראות בשלבים 5 עד

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, נמסהחמאה, נמסה3תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה1חלמון ביצה, מוכה קלותחלמון ביצה, מוכה קלות3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי3(חוֹרֶף)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקל ארוז, מבושל, פירה בטטות (כ 2 1/2 lb. בטטות)קל ארוז, מבושל, פירה בטטות (כ 2 1/2 lb. בטטות)198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרם מרשמלוקרם מרשמלו400אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 חבילה בקירור piecrusts1/2 חבילה בקירור piecrusts0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.