תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל פאי בטטה קלאסי. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-10 מנות. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש סוכר, ביצים, חלב שהתאדה, ואגוז מוסקט טחון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת בטטה קלאסית, תבשיל בטטה קלאסי, ו גורמה בטטה קלאסי.
שלב בטטה ו -8 מרכיבים הבאים (בטטה דרך ביצים) במעבד מזון, ולעבד עד חלקה. תערובת כפית לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
קרום
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד שנקבע; קצוות מגן של piecrust עם לסכל לאחר 20 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל. למעלה כל מנה עם ציפוי מוקצף, ומפזרים קינמון, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצף
קינמון
קרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
רדיד אלומיניום
1
מגישים עם Clos du Bois בסוף הקציר Semillon 1997 (נייטס ואלי, $18 לכל חצי בקבוק), ויין עשיר כי הוא ארוך וסירופי בפה.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.