קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת בית זנגביל

עוגת בית זנגביל
עוגת בית זנגביל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 1154 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ציפוי וניל, ציפוי שוקולד, תערובת עוגת תבלינים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), בית זנגביל, ו בית זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F וקו שני מחבתות 9 על 13 אינץ ' עם נייר קלף; מעיל עם ספריי בישול. הכן את העוגה מתערבב לפי ההוראות; לחלק בין המחבתות ואופים לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בואו מגניב, אז unmold.
3
מחסנית 2 עוגות עם ציפוי שוקולד בין. סמן את האמצע עם קיסמים כפי שמוצג, ואז לחתוך במחצית לרוחב. מחסנית 2 חצאים עם זיגוג בין לעשות עוגה 4 שכבות. להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
4
שים את העוגה על קרטון עם צד קצר מולך. סמן את האמצע עם קיסמים כפי שמוצג. כדי ליצור את הגג, לגלח את העליון 2 שכבות עוגה בזווית, החל 1/2 אינץ ' ימינה ושמאלה של קיסמים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
5
להתפורר כ 2 כוסות של קישוטי העוגה ומערבבים עם ציפוי שוקולד רק מספיק כך שהוא נדבק זה לזה. להרטיב את האצבעות, ולאחר מכן בעדינות לעצב את החלק העליון של העוגה כדי ליצור את קצה הגג.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
6
חותכים את הקרקרים על ידי ניקוד בסכין משונן קטן, ולאחר מכן מצלם לאורך קו הבקיע. תצטרך 16 ריבועים קרקר גרהם, 4 משולשים גדולים 2 משולשים קטנים כדי לכסות את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מכסים את העוגה לחלוטין עם ציפוי השוקולד שנותר. תלחץ בעדינות את הקרקרים לתוך הציפוי כדי לכסות את כל העוגה חוץ מהגג הזוויתי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
8
חותכים 1 קרקר שלם לתוך 4 מלבנים קטנים עבור הארובה. הכנס לתוך הגג כפי שמוצג, וודא כי צמרות הקרקרים גרהם מיושרים.
מרכיבים שתצטרך
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
9
מסדרים את הדגנים על הגג בשורות, החל מלמטה ועובד את דרכך למעלה; חופפים את השורות כך שהם נראים כמו שלבקת חוגרת.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
10
לקשט את הבית עם ציפוי וניל, סוכריות וסוכר מלטש. כדי להפוך את נטיפי קרח, צינור נקודה של ציפוי, ואז לגרור את שקית מאפה כלפי מטה. למעלה הארובה עם צמר גפן מתוק. אבק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
מלטש סוכרמלטש סוכר
סוכריות חנוניםסוכריות חנונים
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
צילום: אנדרו פרסל