קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה-ברי שמנת

עוגת בננה-ברי שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי בננה-ברי שמנת. מתאים ל-8 ומחירו 60 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם בננות, מיץ לימון, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו סלט תרד פירות יער ואבוקדו עם פטאן ופיסטוקים ברוטב פרג פירות יער שמנת, עוגת בננה-ברי, ו קרם ברי פלאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מגלגלים מאפה על משטח מקומח קלות.
2
מפזרים אגוזי פקאן; מגלגלים קלות אגוזי פקאן למאפה.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
העברה ל-9 אינץ'. צלחת עוגה. מרפדים מעטפת מאפה לא מסודרת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים בחום של 450; במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
בקערה קטנה שלבו את החלב, השמנת החמוצה ותחליף הסוכר. בהדרגה לטאטא בתערובת פודינג יבש. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנטחבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנט
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים מיץ לימון בקערה קטנה. פורסים בננות למיץ ומערבבים בעדינות לציפוי. מניחים בצד 1/3 כוס; כף פרוסות בננה שנותרו לקרום. למעלה עם תערובת פודינג, אוכמניות ופרוסות בננה שמורות. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון