עוגת בננה-ברי שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי בננה-ברי שמנת. מתאים ל-8 ומחירו 60 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם בננות, מיץ לימון, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו סלט תרד פירות יער ואבוקדו עם פטאן ופיסטוקים ברוטב פרג פירות יער שמנת, עוגת בננה-ברי, ו קרם ברי פלאן (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים מאפה על משטח מקומח קלות.
מפזרים אגוזי פקאן; מגלגלים קלות אגוזי פקאן למאפה.
העברה ל-9 אינץ'. צלחת עוגה. מרפדים מעטפת מאפה לא מסודרת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450; במשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
בקערה קטנה שלבו את החלב, השמנת החמוצה ותחליף הסוכר. בהדרגה לטאטא בתערובת פודינג יבש. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מניחים מיץ לימון בקערה קטנה. פורסים בננות למיץ ומערבבים בעדינות לציפוי. מניחים בצד 1/3 כוס; כף פרוסות בננה שנותרו לקרום. למעלה עם תערובת פודינג, אוכמניות ופרוסות בננה שמורות. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפני ההגשה.