קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה-ברי שמנת

עוגת בננה-ברי שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי בננה-ברי שמנת. מתאים ל-8 ומחירו 60 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם בננות, מיץ לימון, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו סלט תרד פירות יער ואבוקדו עם פטאן ופיסטוקים ברוטב פרג פירות יער שמנת, עוגת בננה-ברי, ו קרם ברי פלאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מגלגלים מאפה על משטח מקומח קלות.
2
מפזרים אגוזי פקאן; מגלגלים קלות אגוזי פקאן למאפה.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
העברה ל-9 אינץ'. צלחת עוגה. מרפדים מעטפת מאפה לא מסודרת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים בחום של 450; במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בקערה קטנה שלבו את החלב, השמנת החמוצה ותחליף הסוכר. בהדרגה לטאטא בתערובת פודינג יבש. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים מיץ לימון בקערה קטנה. פורסים בננות למיץ ומערבבים בעדינות לציפוי. מניחים בצד 1/3 כוס; כף פרוסות בננה שנותרו לקרום. למעלה עם תערובת פודינג, אוכמניות ופרוסות בננה שמורות. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך