עוגת בננה שוקולד חלב
עוגת שוקולד חלב בננה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. גשו לסופר וקנו בננות, חלמונים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאפינס בננה שוקולד חלב רך, מהיר Banananan ו S ' mores שוקולד חלב, ו שוקולד Bananan וחלב חמאת בוטנים.
הוראות
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט במשך 12 דקות, או עד ריחני שלפוחיות. לשפשף את האגוזים במגבת מטבח כדי להסיר את העורות. טוחנים היטב את האגוזים במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה והסוכר ומעבדים עד רכות.
מוסיפים את חלמון הביצה ווניל ומעבדים עד רק מעורבב.
מוסיפים את הקמח, המלח ואת אגוזי לוז הקרקע ואת הדופק עד הבצק מתפורר.
לגרד את הבצק לתוך דיסק גדול, ולאחר מכן לחץ על הבצק לתוך מחבת טארט מחורץ 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. קו הבצק עם לעטוף פלסטיק ולחץ באופן שווה לתוך המחבת. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות.
זרוק את הפלסטיק ולחץ על חתיכת נייר מרופד בחמאה ישירות על הבצק. ממלאים את נייר הכסף עם משקולות עוגה או שעועית יבשה ואופים במשך 30 דקות, או עד הקליפה הוא זהב סביב הקצה.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים במשך 15 דקות יותר, או עד הזהב בכל רחבי.
בסיר בינוני, להביא את השמנת לרתיחה.
הסר מהחום. בקערה בינונית, להקציף מחצית הקרם החם עם חלמונים ביצה. להחזיר את הקרם לסיר ולהקציף כל הזמן על חום נמוך בינוני, עד רושמת מדחום מיידית 16
הסר מהחום ומערבבים מיד את השוקולד, החמאה והוניל והקציף עד חלקה.
תן למילוי להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה בינונית, לזרוק את הבננות עם הסוכר והרום. סדר את הבננות בשכבה חופפת אחת בקליפה טארט וכפית את קרם השוקולד על גבי. להחליק את פני השטח עם מרית קיזוז מחומם. קרר את הטארט עד המשרד לפני ההגשה.