עוגת בצל וזיתים
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 493 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חלמון ביצה, סוכר, גליונות בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: בצל, אנשובי וטארט זית, בצל אדום, פטה ועוגת זית, ו כרישה וטארט זית עם שתי גבינות.
הוראות
מערבבים יחד חלמון ביצה וקרם בקערה קטנה.
מניחים בצק עלים על תבנית אפייה מצופה קלף, וחותכים רצועות ברוחב 1/2 אינץ ' מכל צד. מברשת קלה כל חתיכה עם ביצה לשטוף.
מקום לחתוך רצועות מאפה על גבי בצק עלים כדי ליצור קצוות מורמים, זמירה לפי הצורך. מרכז זין של מאפה עם מזלג. תרגע 30 דקות.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; בצל קצוץ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך, להוסיף סוכר וחומץ, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד בצל הוא צבע קרמל כהה. תניח בצד.
ארוגולה טהורה, שום ואנשובי, אם תרצה, במעבד מזון. לאט להוסיף הנותרים 3 1/2 כפות שמן זית; תהליך עד תערובת עבה ושמנת. מערבבים פירורי לחם ואת הבא 3 מרכיבים.
מורחים תערובת ארוגולה על בצק עלים, העליון באופן שווה עם בצל.
אופים 30 דקות או עד הקצוות טארט הם חום זהוב התחתון הוא מוצק.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. למעלה עם זיתים, ומפזרים ארוגולה נוספת, אם תרצה.