קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בצל וזיתים

עוגת בצל וזיתים
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 493 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חלמון ביצה, סוכר, גליונות בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: בצל, אנשובי וטארט זית, בצל אדום, פטה ועוגת זית, ו כרישה וטארט זית עם שתי גבינות.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים יחד חלמון ביצה וקרם בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים בצק עלים על תבנית אפייה מצופה קלף, וחותכים רצועות ברוחב 1/2 אינץ ' מכל צד. מברשת קלה כל חתיכה עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מקום לחתוך רצועות מאפה על גבי בצק עלים כדי ליצור קצוות מורמים, זמירה לפי הצורך. מרכז זין של מאפה עם מזלג. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
5
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; בצל קצוץ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך, להוסיף סוכר וחומץ, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד בצל הוא צבע קרמל כהה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
ארוגולה טהורה, שום ואנשובי, אם תרצה, במעבד מזון. לאט להוסיף הנותרים 3 1/2 כפות שמן זית; תהליך עד תערובת עבה ושמנת. מערבבים פירורי לחם ואת הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מורחים תערובת ארוגולה על בצק עלים, העליון באופן שווה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
אופים 30 דקות או עד הקצוות טארט הם חום זהוב התחתון הוא מוצק.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. למעלה עם זיתים, ומפזרים ארוגולה נוספת, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
10
חותכים טארט לריבועים.