עוגת בראוני: הקאפקייק הטוב ביותר 2 אי פעם
בראוני Cupcake: 2nd הטוב ביותר Cupcake אי פעם יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . גשו לסופר וקנו ביצים, שמן קנולה, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו דלעת צ'ילי עם Abuelita שתי דרכים-Cupcake ולא-Cupcake: זיווג הקאפקייקס הראשון שלי, עוגייה קאפקייק, ו קאפקייק שוקולד - מבחן הקאפקייק שוקולד האולטימטיבי שאופה על ידי 50 אופים ועוד היד נטויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 48 כוסות מאפין עם ספינות נייר.
לטאטא יחד את תערובת בראוני, 2 ביצים, 1/2 כוס שמן קנולה, ו 1/4 כוס מים בקערה. מערבבים רק עד משולב באופן מלא, על 50 משיכות; להפריש.
מערבבים את תערובת העוגה, 2 כפות שמן קנולה, 1 1/3 כוס מים, ו 3 חלבונים ביצה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד בשילוב.
מערבבים על מהירות בינונית במשך 2 דקות.
כפית הבלילה בראוני לתוך כוסות מאפין מוכן, ממלא כל כוס 1/3 מלא. כפית את הבלילה עוגה מעל הבלילה בראוני, עד כוסות מאפין הם כל 2/3 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, על 20 דקות.