עוגת בראוני שוקולד כפולה
עוגת שוקולד בראוני כפולה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו את האם יש לכם עוגת השטן, שמן צמחי, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוני שוקולד שקדים כפולים, עוגיות שוקולד בראוני כפולות, ו עוגיות בראוני שוקולד כפול.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'. יש את כל החומרים בטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ותערובת פודינג. הפוך באר במרכז ויוצקים ביצים, שמנת חמוצה, שמן ומים. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב. גרד קערה, והכה 4 דקות במהירות בינונית. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.