עוגת גבינה בפסח עם רוטב תות
מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פירורי עוגיות קוקוס, תותים, מרגרינה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת גבינה של פסח, עוגת גבינה של פסח, ו עוגת גבינה של פסח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות ומרגרינה; לחץ על החלק התחתון ו 1 אינץ ' למעלה בצד של מחבת springform מרוסס עם ספריי בישול.
בינתיים, לנצח גבינת שמנת 1 כוס סוכר עם מיקסר עד מעורבב היטב.
להוסיף גרידה; לערבב היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל רק עד מעורבב.
אופים 55 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר עוגה; מגניב לפני הסרת שפה. מקררים 4 שעות.
מערבבים תותים בבלנדר עד חלקה; זן. מערבבים במיץ תפוזים ונותר סוכר.
מגישים כפיות על פרוסות עוגת גבינה.