עוגת גבינה בשכבת דלעת
עוגת גבינה בשכבת דלעת דורשת סביב 5 שעות אם יש לך תמצית vanillan, ביצים, מחית דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת גבינה בשכבת דלעת, עוגת גבינה בשכבת דלעת, ו עוגת חמש שכבות-שוקולד, דלעת ועוגת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.)
בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת, סוכר ווניל. עם מערבל חשמלי, להכות על מהירות בינונית עד חלקה. להתמזג ביצים. שמור 1 כוס של תערובת גבינת שמנת ולהניח בצד.
יוצקים את התערובת הנותרת לקרום העוגה.
לתוך תערובת שמורות גבינת שמנת, מערבבים דלעת מחית, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט.
יוצקים מעל החלק העליון של מילוי רגיל בקרום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד מרכז העוגה כמעט מוגדר. אפשר להתקרר, ואז לקרר 4 שעות או לילה.