עוגת גבינה דובדבן II
אם יש לכם מילוי עוגת דובדבנים, חלב מרוכז, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מילוי עוגת הדובדבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה דובדבן קלה כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, עוגת דובדבנים, ו צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת עד רכות. הכה בחלב עד חלקה. מערבבים במיץ לימון ווניל, ואז לשפוך תערובת שלמה לתוך קרום קרקר גרהם.
מכסים ומקררים במשך 3 שעות, או עד סט. למעלה עם כמות רצויה של מילוי עוגה לפני ההגשה. מקררים שאריות.