קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

עוגת גבינה דובדבן II

עוגת גבינה דובדבן II
אם יש לכם מילוי עוגת דובדבנים, חלב מרוכז, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מילוי עוגת הדובדבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה דובדבן קלה כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, עוגת דובדבנים, ו צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת עד רכות. הכה בחלב עד חלקה. מערבבים במיץ לימון ווניל, ואז לשפוך תערובת שלמה לתוך קרום קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לימוןמיץ לימון
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מכסים ומקררים במשך 3 שעות, או עד סט. למעלה עם כמות רצויה של מילוי עוגה לפני ההגשה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאימילוי פאי

ציוד