עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן ברי דורש על 4 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 29 מעריצים. אם יש לך ציפוי דובדבן ברי, קרום קרקר גרהם, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן ברי, עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן, ו עוגת גבינה עם ציפוי ברי טרי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325°. הפוך קרום קרקר גרהם (להלן). בעוד הקרום הוא מצמרר, להמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהם
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקציפים את גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה לנצח את הסוכר ווניל עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
וניל
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה לתוך הקרום, ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
4
אופים כ 40 דקות או עד המילוי מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מניחים מחבת על מתלה קירור חוט. מגניב 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
6
מכסים את עוגת הגבינה ומקררים לפחות 3 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות. בעוד עוגת הגבינה מצמררת, לעשות ציפוי דובדבן ברי (להלן).
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
פירות יער
7
תגיש את עוגת הגבינה עם הציפוי. חנות מכוסה במקרר.
8
קרום קרקר גרהם
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהם
9
מערבבים את פירורי קרקר, סוכר ומרגרינה. לחץ בחוזקה ובאופן שווה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת העוגה ungreased. מכסים ומקררים כ -30 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר
מרגרינה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
10
ציפוי דובדבן ברי
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
פירות יער
11
יש לשטוף את התותים במים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תותים
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
12
חותכים את הגוף, או "כובע", עם נקודת סכין קילוף.
ציוד שתשתמש בו
סכין
13
חותכים את התותים לאורך לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
תותים
14
מערבבים את התותים, מילוי עוגה ומיץ לימון בקערה בינונית. מכסים ומקררים ציפוי עד שאתה מוכן להגיש את עוגת הגבינה.