קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן ברי

עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן ברי
עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן ברי דורש על 4 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 29 מעריצים. אם יש לך ציפוי דובדבן ברי, קרום קרקר גרהם, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן ברי, עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן, ו עוגת גבינה עם ציפוי ברי טרי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325°. הפוך קרום קרקר גרהם (להלן). בעוד הקרום הוא מצמרר, להמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקציפים את גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה לנצח את הסוכר ווניל עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה לתוך הקרום, ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
אופים כ 40 דקות או עד המילוי מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים מחבת על מתלה קירור חוט. מגניב 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
6
מכסים את עוגת הגבינה ומקררים לפחות 3 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות. בעוד עוגת הגבינה מצמררת, לעשות ציפוי דובדבן ברי (להלן).
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
פירות יערפירות יער
7
תגיש את עוגת הגבינה עם הציפוי. חנות מכוסה במקרר.
8
קרום קרקר גרהם
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
9
מערבבים את פירורי קרקר, סוכר ומרגרינה. לחץ בחוזקה ובאופן שווה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת העוגה ungreased. מכסים ומקררים כ -30 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
מרגרינהמרגרינה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
10
ציפוי דובדבן ברי
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
פירות יערפירות יער
11
יש לשטוף את התותים במים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
12
חותכים את הגוף, או "כובע", עם נקודת סכין קילוף.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
13
חותכים את התותים לאורך לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
14
מערבבים את התותים, מילוי עוגה ומיץ לימון בקערה בינונית. מכסים ומקררים ציפוי עד שאתה מוכן להגיש את עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיץ לימוןמיץ לימון
מילוי פאימילוי פאי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה